Кількість
|
Вартість
|
||
|
Снеки "Кальмар" - чому і де їх варто купити
Хороше пиво немислиме без гарної закуски, такої як снеки «Кальмари». Це поєднання порадує смакові рецептори найвибагливішого гурмана і при цьому наситить організм корисними речовинами та мікроелементами, які містять кальмари. В Україні їх можна купити у Києві у нашому інтернет-магазині «Кальянер» https://kalyaner.com.ua. Така закуска стане чудовим доповненням до пивної вечірки, перегляду футбольного матчу або просто пікніка на свіжому повітрі. З сушеного кальмару можна приготувати яскраві та незвичайні страви, які обов'язково припадуть до смаку вашим гостям.
М'ясо кальмарів та його переваги
Кальмар – мешканець морів та океанів. Його незвичайний смак давно цінують любителі морепродуктів по всьому світу. М'ясо:
- складається з натурального легко засвоюваного білка;
- має приємний солодкувато солоний смак;
- не містить жирів та вуглеводів, а тому підходить для дієтичного харчування;
- багато необхідними для людського організму мікро і макроелементами, такими як магній, кальцій, цинк, кобальт, марганець, фтор, мідь, залізо, калій, натрій, селен, а також вітамінами В, РР, Е;
- входить до складу вітамінно-білкової дієти;
- у сушеному вигляді ідеально поділяється на волокна, що дуже зручно для їжі;
- дуже поживно, швидко насичує і може бути чудовим перекусом у проміжках між основними прийомами їжі;
- чудово поєднується з будь-якими сортами пива, підкреслюючи смак напою.
Говорячи простіше, якщо вживати сушені кальмари розумно, вони не тільки не зашкодять, а й підуть на користь здоров'ю.
Як виготовляють сушені кальмари
Кальмар - продукт швидкопсувний. Тому відразу після вилову його заморожують і в такому вигляді відправляють на виробництво. Далі:
- Кальмар розморожують на повітрі.
- Потрошать, знімають зовнішню плівку і виймають внутрішні органи.
- Ретельно промивають чистою водою.
- Замочують у соляному розчині.
- 3-5 хвилин бланшують у киплячій воді.
- Підсушують на сітках.
- Пластини пресують для того, щоб м'ясо пом'якшало.
- Обробляють на задані форми.
- Маринують у спеціях.
- Сушать до заданого ступеня вологості.
Висушений продукт фасують, пакують та відправляють по всьому світу.
Форми випуску сушених кальмарів
У нашому магазині можна замовити сушені кальмари у вигляді:
- павутинки – тонких волокон із натуральним або гостро перцевим смаком;
- стружки світло солом'яного кольору з природним солодкувато-солоним смаком;
- стружки з приємним смаком краба, що ідеально гармонує з пивом різних сортів;
- пластин, маринованих в арахісовому маслі зі спеціями, що викликають неймовірно приємні смакові відчуття, які сміливо можна назвати мрією гурмана;
- кубиків із своєрідним, дуже незвичайним смаком;
- кілець та смуг кальмару натуральних або маринованих в арахісовій олії.
Все це абсолютно натуральні продукти, багаті на білки, вітаміни, мікроелементи, а тому корисні для здоров'я.
Що приготувати із сушених кальмарів
Сушені кальмари можуть бути не лише закускою. У Азії цей продукт є основою для приготування багатьох традиційних страв. Для цього його попередньо регідратують, вимочуючи протягом 30-60 хвилин у воді з додаванням вина або оцту. У Японії подрібнені кубики цього сушеного морського мешканця вважають чудовою закускою до саки. З нього варять суп. Його додають у начинку для рисових пиріжків.
У Південній Кореї смажений у фритюрі регідратований сушений кальмар є популярною вуличною їжею.
У країнах Європи цей продукт використовується для традиційної паельї та чорізо замість м'яса, а також його смажать на грилі.
Хочете урізноманітнити своє меню та здивувати близьких чимось незвичайним? Зробіть замовлення в нашому магазині «Кальянер», і ви отримаєте не тільки приголомшливу закуску до пива, але і дивовижний продукт для ваших кулінарних експериментів з кальмарами.